top of page

1982

Vaig començar després de finalitzar els meus estudis l’any 1982 a la Perruqueria Àngels del carrer Olzinelles nº5 del barri de Sants. Després d’estar aquí una temporada vaig decidir especialitzar-me més i seguir la meva trajectòria professional en altres perruqueries Barcelonines on durant més de 3 anys vaig exercir de directora.

Enyorant-me del meu barri de Sants i guiada per la passió i vocacionalitat que tinc per aquest sector,  vaig decidir donar el pas i montar el meu propi negoci. 

 

Un 24 de juny de 1989 es va inaugurar la actual perruqueria i estetica Nuria Baquero. Vaig decidir adentrar-me en aquesta gran aventura junt amb la meva germana Neus Baquero on mica en mica la gent del barri em va anar coneixent i poc a poc el negoci va anar creixent. Durant tot aquest temps hem anat creixent junt amb l’Africa, la Mary, la Cristina, la Nuri, la Noemi i la Tània . Al llarg d'aquests anys, el l’objectiu principal ha estat tenir cura i conèixer a cadascun dels nostres clients, així com estar al dia dels últims tractaments i tècniques de perruqueria amb cadenes de grans professionals com:  LLongueras, Cebado, Iranzo, Alberto Cerdán. També cada una de les professionals de Nuria Baquero han tingut cursos implantats per L’Oreal, Revlon, Salerm, Kerastase…

1989

2019

La petita perruqueria de Nuria Baquero va anar creixent i després de més de 30 anys la satisfacció dels nostres clients es deu primordialment, a la gran importància que li otorguem a donar un millor servei cada dia, intentant millorar els nostres preus, professionalitat i competitivitat en el mercat. I aquest és el motiu, pel qual vam decidir seguir invertint el nostre esforç, temps i recursos en seguir evolucionant com a professionals d’aquest sector. Un 30 d’octubre del 2019 vaig decidir ampliar la familia de Nuria Baquero i adquirir el local del número 10 (Ben Casas) del mateix carrer olzinelles on he estat tota la meva vida. 

20200613_165124.jpg
bottom of page